Bereikbaarheid

Adres Damiaanmuseum

Damiaanmuseum
Pater Damiaanstraat 37
B-3120 Tremelo
016/53.05.19
info@damiaanmuseum.be

Met de wagen of de fiets

Het Damiaanmuseum is best bereikbaar met de wagen of de fiets.

Het Damiaanmuseum ligt centraal tussen Leuven, Mechelen, Aarschot en Heist-op-den-Berg, in het Noorden van de provincie Vlaams-Brabant, aan de grens met Antwerpen.

Het Damiaanmuseum ligt vlakbij fietsknooppunt 25.

Er is ruime wagen- en fietsparking vlak voor het museum. Je kunt gebruik maken van de parking van WZC Damiaan, vlak naast het museum. Bussen kunnen hun groep vlak voor het museum afzetten en dan op de parking parkeren.

Met het openbaar vervoer

Met het openbaar vervoer stap je af aan halte “Keerbergen Leuvensebaan”. Van deze halte is het nog ong. 1 km wandelen tot aan het Damiaanmuseum. Vanuit Mechelen neem je buslijn 530 richting Tremelo – Aarschot. Vanuit Aarschot, Heist-op-den-Berg en Leuven stap je aan halte “Tremelo Gemeentehuis” over op lijn 530 richting Mechelen.

Vanuit Haacht en Werchter kan je ook opteren voor de Damiaanshuttle van De Lijn (lijn 26) die vier keer per dag halt houdt aan het Damiaanmuseum.

Nieuwsbrief

Wil je het laatste nieuws rond de werking van Damiaan en het Damiaanmuseum in je mailbox ontvangen? Aarzel dan niet om je in te schrijven op onze nieuwsbrief.

Inschrijven
Naar top