Groepen

In de voetsporen van Damiaan
Ben je voor jouw familie, organisatie, parochie of bedrijf op zoek naar een mooie uitstap of een verrassende inspiratiedag? Denk dan eens aan Damiaan.

Damiaanmuseum Tremelo

In Tremelo leiden gemotiveerde en deskundige gidsen je graag rond in het vernieuwde Damiaanmuseum waarvan Damiaans geboortehuis integraal deel uitmaakt. Na het bezoek bieden wij je eventueel naar wens een verdiepingsprogramma op maat aan. In het nabijgelegen Huize De Veuster kan je terecht voor een koffiepauze met taart of een lunch.

Voor meer info en reservatie, contacteer ons

Graf Damiaan Leuven

In Leuven trekt het graf van Damiaan dagelijks bezoekers uit binnen- en buitenland.  Ze zoeken de stilte en vinden er kracht en inspiratie. Hier kan je kiezen voor een  inspiratiemoment bij Damiaans graf of een rondleiding op maat. Daarnaast kan je de Weg van Damiaan gaan, een fototentoonstelling met aandacht voor de belangrijkste momenten uit Damiaans leven.

Voor meer info en reservatie, contacteer ons

All-in formule In de voetsporen van Damiaan (voor groepen)

Laat je inspireren door de Grootste Belg en volg zijn spoor van Leuven tot Tremelo of van Tremelo naar Leuven.

Bezoek het graf van Damiaan in Leuven. Ontdek het vernieuwde Damiaanmuseum in Tremelo, een eigentijds, interactief belevingscentrum waar je kennis maakt met het leven van Damiaan. Het museum loodst je doorheen de verschillende periodes van zijn leven en toont dat Damiaan ook vandaag een bron van inspiratie is. Beleef en proef de streek waar Damiaan opgroeide.

 
Voor meer info voor een dag of een halve dag in het spoor van Damiaan, contacteer ons

Nieuwsbrief

Wil je het laatste nieuws rond de werking van Damiaan en het Damiaanmuseum in je mailbox ontvangen? Aarzel dan niet om je in te schrijven op onze nieuwsbrief.

Inschrijven
Naar top